Mijn nieuwe website online!

januari 19, 2018

Hier is dan eindelijk mijn nieuwe website!

Zo’n nieuwe website lanceren voelt toch een beetje hetzelfde als toen ik mijn dochters voor het eerst naar school bracht. Hoewel ik met de oudste dit hele proces al had doorlopen, vond ik het wegbrengen van de jongste minstens zo spannend en leuk.

 

Ik had de kleren voor de eerste schooldag zorgvuldig uitgezocht, een nieuwe schooltas, drinkbeker en broodtrommeltje gekocht, de haren netjes gekamd en met een mengeling van trots, vertedering en spanning ging ik op weg met die kleine aan mijn hand het grote onbekende tegemoet. En hoewel beide dames al geruime tijd stonden te popelen om deze nieuwe stap in hun leven te zetten, blijft zo’n eerste keer toch altijd weer spannend; hoe reageert mijn kind op de buitenwereld en de buitenwereld op mijn kind? Hoe heerlijk is het dan te zien dat je dochter die eerste schooldag huppelend uit school komt, boordevol verhalen over de juf en de andere kinderen.

 

En nu is het dus mijn website die de wijde wereld in gaat. Ik ben dan ook heel benieuwd of jij al grasduinend door mijn site een beetje de sfeer hebt kunnen proeven van de manier waarop ik werk. Als mijn manier van werken je aanspreekt en je bent op zoek naar een psycholoog, schroom dan niet om contact met mij op te nemen voor een eerste kennismaking. Pas dan kun je voelen of het klikt of niet. Een geslaagde therapie staat of valt immers met de persoonlijke klik tussen cliënt en therapeut.

 

Je kunt contact met mij opnemen door het contactformulier op de website in te vullen, maar je mag mij ook een mailtje, WhatsApp-bericht of sms’je sturen. Uiteraard is er ook altijd de mogelijkheid om te bellen. Als ik op dat moment de telefoon niet kan opnemen, kun je een berichtje achterlaten en zal ik je zo snel als ik kan terugbellen.

 

Hoe dan ook, ik wens je veel plezier met het “rondsnuffelen” op deze site en wie weet tot ziens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top